Op dinsdag 6 maart vertoont Cinementaal i.s.m. Filmhuis Oldenzaal Vele hemels boven de zevende. De film is gebaseerd op de gelijknamige en veelgeroemde debuutroman van Griet Op de Beeck, die zelf het scenario voor de film schreef. Op de Beeck kreeg nog meer bekendheid toen ze in 2016 Zomergast was.
Vele hemels boven de zevende is een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Vijf mensen, met elkaar verbonden, vertellen hun verhaal.

Inleiding
Vele hemels boven de zevende wordt ingeleid door Karin Dijkman, systeem-, EFT- en EFFT-therapeut. Karin Dijkman heeft ruim 30 jaar ervaring in de hulpverlening, waaronder de laatste jaren in de kinder- en jeugdpsychiatrie en in haar eigen praktijk KADE relatietherapie, counseling en training. Dijkman’s manier van werken en denken is gerelateerd aan de manier waarop interactie tussen mensen, over generaties heen van betekenis zijn in het hier en nu. Karin Dijkman: “Mijn passie en overtuiging in relatie tot circulair denken zit me in het bloed en ik hoop mij hierin te kunnen blijven ontwikkelen.” Vanuit haar deskundigheid zal Karin Dijkman in haar korte inleiding ingaan op relevante gezinspatronen en daarbij verbinding maken met de specifieke fragmenten uit de film. Hierbij krijgt het publiek enkele vragen mee, waarop in het nagesprek (+/- 15 min.) teruggekomen wordt.

De muziek in de film is speciaal voor de film gecomponeerd door Spinvis.

Jan Matthy’s verfilming van Vele hemels boven de zevende is geen sentimentele soap, maar een volwassen film over het belang van communicatie. Oprecht ontroerend en ontroerend oprecht. (De Morgen)

Datum: di 6 maart 2018
Locatie: Filmhuis Oldenzaal - Molenstraat 25 Oldenzaal
Aanvang: 19.30 uur
Entree: € 9,-, Vrienden van Cinementaal krijgen € 3,- korting.
Reserveren: www.stadstheaterdebond.nl of T 0541 536300

Op vrijdag 20 april organiseert Cinementaal een speciale filmavond voor haar Vrienden!

Omdat wij uw ondersteuning zeer waarderen en u daarom graag iets extra’s bieden.
Vrienden ontvangen een persoonlijke uitnodiging met het programma.

U wilt er graag bij zijn, maar u bent nog geen Vriend? Wij verwelkomen u graag! Voor € 15,- per jaar ondersteunt u ons.

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.