Op vrijdag 20 april organiseert Cinementaal een speciale filmavond voor haar Vrienden!

Het thema van deze avond is Vriendschap. Verschillende relaties worden belicht, aan de hand van de film Lady Bird (VS, 2017).

Lady Bird (VS, 2017)
Lady Bird speelt zich af in Californië in 2002, tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat. De film werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen.  Lady Bird toont met humor en pathos de turbulente relatie tussen de eigenzinnige Christine McPherson en haar moeder, alsook de relatie met haar ogenschijnlijk perfecte vriend. 

Lady Bird is bekroond met twee Golden Globes en genomineerd voor vijf Oscars en gaat op 5 april in première.

Inleiding
Lady Bird wordt ingeleid door dr. Mirjam Radstaak, universitair docent Positieve Psychologie & Technologie aan Universiteit Twente. Mirjam Radstaak onderzoekt de mentale gezondheid van de algemene bevolking en klinische populaties en richt zich daarbij met name op de rol van stress, veerkracht en welbevinden.

Als blijk van waardering biedt Cinementaal deze filmavond gratis aan haar Vrienden aan. Vrienden van Cinementaal ontvangen een persoonlijke uitnodiging met het programma.

U wilt er graag bij zijn, maar u bent nog geen Vriend? Wij verwelkomen u graag! Voor € 15,- per jaar ondersteunt u ons.

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn