Onlangs vernamen wij dat het programma van Cinementaal bedoeld zou zijn voor een specifieke doelgroep, zoals bijvoorbeeld hulpverleners. Integendeel!

Met klem benadrukken wij dat Cinementaal er is voor íedereen die houdt van film en documentaire, lezing en/of discussie. Cinementaal is er voor jong en oud(er). En voor iedereen die belangstelling heeft, of betrokken is bij, vraagstukken over psychologie, psychiatrie, filosofie en/of levenskunst. Het niveau van de inleidingen bij de films is toegankelijk en in het algemeen voor iedere bezoeker goed te volgen. Laat u niet weerhouden en bezoek onze filmavonden.

U bent van harte welkom!

Cinementaal kan niet zonder Vrienden! Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om uw bijdrage voor 2019 over te maken op NL32 RABO 0396 8183 31 ten name van Stichting Cinementaal te Enschede? Bij voorbaat dank!

Wij stellen het op prijs dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

U leest hier onze volledige privacyverklaring.

Cinementaal wil haar Vrienden en lezers van de nieuwsbrief meer betrekken bij het programma.
Heeft u een suggestie voor een thema dat u graag eens onder de aandacht zou willen brengen? Of wellicht een indrukwekkende film gezien? Laat het ons weten!
Dat kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreekt u gerust één van onze vrijwilligers aan op een filmavond.

Cinementaal stuurt regelmatig een e-nieuwsbrief uit naar de Vrienden van Cinementaal. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden voor nieuwsbrief. U kunt de laatste nieuwsbrief en eerdere nieuwsbrieven ook downloaden door op het logo Nieuwsbrieven te klikken.