Marlies: “Voor een filmliefhebber als ik was de lancering van Cinementaal, in mei 2002, een feestje. Ik ben een groot filmfan en houd vooral van films die mij raken en aan het denken zetten. Dus: 'ter leering ende vermaeck.’
 
Vanaf 2006 ben ik actief geweest als coördinator van de programmawerkgroep, bestuurslid en PR & Publiciteitsmedewerker. Dat maakt dat ik Cinementaal goed heb leren kennen en heb zien groeien van een klein initiatief voor een selecte groep geïnteresseerden, naar een organisatie die in Twente een breed publiek heeft weten te bereiken. Met veel plezier heb ik het programma mede vorm gegeven, ondersteund en onder de aandacht gebracht.
 
De afgelopen tien jaar heb ik ook met plezier de maandelijkse nieuwsbrief gemaakt. Lezers: dank voor uw leuke en hartelijke reacties die ik regelmatig ontving!
 
De lieve collega’s, inspirerende sprekers, mooie gesprekken, Vrienden van Cinementaal, het enthousiasme van de samenwerkingspartners, de fijne samenwerking met Leonie Spronk en webmaster Tim Mutter en last but not least de vaak indrukwekkende films maken dat ik met warmte terugkijk op een mooie periode.
 
Ik wens alle collega’s van Cinementaal succes met de voortzetting en de verdere ontwikkeling van een boeiend en inspirerend programma en ik zal de filmavonden ook in de toekomst graag blijven bezoeken.”

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn